Nieuws

27 april 2022

 

De velden zijn weer open je kunt er weer gebruik van maken. Reserveren via het reservesysteem.

Er komen ook weer trainingen lees dat onder het kopje trainingen.

 

__________________________________________________________

19 Maart 2021

 

De beachvelden zijn nu alweer een paar weekjes open. Vovem'90 traint daar op dit moment al met de jeugdteams.

 

 

__________________________________________________________

 

Nieuwsbericht 1 juni 2020

 

Vanaf vandaag maandag 1 juni 2020 is het weer mogelijke om te beachvolleyballen op onze velden. 

U kunt weer een veld reserveren via ons reserveringssysteem.

Veel plezier.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbericht 12 mei 2020

 

Maandag 11 mei is Vovem'90 begonnen met hun volleybaltrainingen op de beachvelden te geven. Er is een protocol waar trainer/speler/ouder zich aan moet houden.

Wij gaan in juni beginnen met de beachtrainingen voor senioren/ABC/CMV.

Ook hier zal het protocol gaan gelden. 

 

 

 

Nieuwsbericht 24 maart 2020

 

Op maandag 23 maart maakte de overheid op een persconferentie bekend dat alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland tot 1 juni worden verboden.

Dit heeft als gevolg dat al onze geplande activiteiten voor de maanden april en mei niet door zullen gaan.

Wij houden jullie via de website op de hoogte wat wij na 1 juni gaan doen, hopelijk kunnen dan de beach velden dan weer open.

 

Groet "stay at home" en blijf gezond,

BeachSportNOP 

 


Nieuwsbrief december 2019

 

Versterking gezocht!

 

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe commissieleden. Afgelopen jaar zijn 3 leden vertrokken door verhuizing en nieuwe baan. 

 

Lijkt het je leuk om ons te helpen bij het organiseren van activiteiten, het meedenken over de invulling van het seizoen of andere zaken die achter de schermen plaatsvinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reacties zijn welkom via info@beachsportnop.nl of je kunt één van ons ook persoonlijk aanspreken.

 

 

Lidmaatschap/ veldhuur

Leden van BeachSportNOP kunnen onbeperkt gebruik maken van de accommodatie wanneer een veld is gereserveerd via de website.

Ben je nog geen lid, maar heb je wel zin in een gezellige en sportieve zomer op de velden van BeachSportNOP? Lid worden kan via deze link naar onze website https://www.beachsportnop.nl/lid-worden/. Vul het inschrijfformulier in en stuur het naar info@beachsportnop.nl. Tijdens de openingsdag en de trainingen kun je je ook bij ons opgeven.

Kosten voor het lidmaatschap zijn € 15,- voor de jeugd en €25,- voor senioren per seizoen. Was je vorig jaar al lid, dan wordt zonder tegenbericht (via de mail voor 1 mei) je lidmaatschap automatisch verlengd.

Ook niet leden kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Velden kunnen gehuurd worden per dag(deel) of, in overleg, op vaste dagen en/of tijden.

 

Namens BeachSport NOP,

Harry Binnenmars

Wilma Guldemond

Rik Klaasen

 

 

 

 

Download
Nieuwsbrief voorjaar 2018
Nieuwsbrief voorjaar 2018.pdf
Adobe Acrobat document 773.1 KB
Download
De nieuwe nieuwsbrief staat weer online !
Nieuwsbrief Beachsportnop zomer 2017.doc
Microsoft Word document 2.3 MB
Download
Download hier onze 2e nieuwsbrief.
nieuwsbrief najaar 2016.pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB

Download hier onze 1e nieuwsbrief !

Hierin alle informatie over de activiteiten die deze zomer worden georganiseerd!

Download
Nieuwsbrief Beachsportnop nl zomer 2016.
Microsoft Word document 443.3 KB

Genoten van het heerlijke beachweer. De organisatie kijkt terug op een geslaagd openingstoernooi!!

 

Het beachvolleybal heeft er weer 13 nieuwe trainers bij via de trainerscursus op de velden van BeachsportNOP!

 


16-04-2016 Gereedmaken van de velden

Nadat al eerder de afdekking was verwijderd zijn deze zaterdag de rails voor de eerste reclameborden geplaatst. Komend weekend worden de velden verder opgebouwd zodat alles klaar staat voor het openingstoernooi op zaterdag 30 april. De weken daarna kan er tot eind september weer volop gebruik worden gemaakt van de beachvelden.

 

15-04-2016 Levering bankjes

 

Op 15 april konden de bankjes voor  bij de velden worden afgehaald. De in totaal zes stuks steigerhouten bankjes zijn gemaakt door de zorgboerderij “Groeizaam” die hiermee zeer knap vakwerk heeft geleverd. Door de aanwezigheid van de bankjes is er nu aan beide kanten van het net bij elk veld een zitgelegenheid voor de spelers.

 

10-10-2015 Afbouw van de velden en afdekking van de accommodatie.

Na een zonnig seizoen waarin sinds juni 2015 al volop gebruik is gemaakt van de nieuwe beachvelden zal op zaterdag 10 oktober de velden worden afgebroken en het zand worden afgedekt door het aanbrengen van steigerdoek. De afdekking is een bescherming gedurende de wintermaanden tegen bladeren en andere onhebbelijkheden. De afdekking is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage via het Rabo coöperatiefonds en met behulp van één van de sponsoren van Vovem'90 Zeilmakerij Lampe. Vrijwilligers zijn van harte welkom, vele handen maken licht werk.

18-09-2015: Opening van de velden

Tijdens het door Vovem'90 georganiseerde business event in kader van het 25 jarig bestaan van Vovem'90 worden de beachvelden officieel geopend met medewerking van oud volleybal international Bas van der Goor en de directeur van de aannemer van de locatie Jan Smit van Knipscheer. De naam zal worden onthult met behulp van een groep jeugdleden van Vovem'90. Vooraf aan de opening is de accommodatie open voor de jeugdleden vanaf 19:00 uur. Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom. De openingshandeling zelf is om 20:00 uur.