Nieuws


Nieuw rekening nummer BeachSport NOP

Let op! Vanaf 2019 heeft BeachSport NOP een nieuw rekening nummer. 

 

Het nieuwe rekening nummer is NL46RABO0114296170 t.n.v. Vovem'90.


Nieuwsbrief april 2019

Via deze weg willen we jullie graag informeren over het nieuws, trainingen en andere activiteiten voor het beachseizoen van 2019.

 

Opening seizoen

Vorige week zijn de velden weer gereed gemaakt, wat betekent dat er weer volop gebeached kan worden! Het seizoen openen we op zaterdag 4 mei voor de jeugd t/m 14 jaar van 13:00-15:00 en vanaf 15 jaar van 15:00-17:00. De velden zijn vrij toegankelijk voor iedereen, dus ook als je (nog) geen lid bent en een kijkje wilt nemen ben je van harte welkom!

 

Trainingen

Nu het zaalseizoen alweer bijna is afgelopen, zullen we ook weer beginnen met de beachvolleybal trainingen voor zowel de jeugd als de senioren.

Categorie

CMV (vanaf 8 jaar)

ABC jeugd

Senioren

Trainer

Celine Binnenmars

Celine Binnenmars

Jouke Benes

Data

Woensdag 29 mei t/m 26 juni

Woensdag 29 mei t/m 26 juni

Dinsdag 7 mei t/m 25 juni

Tijd

16:30-17:30

17:30-18:30

19:00-20:30

Kosten

€ 15,-

€ 15,-

€ 30,-

Om je op te geven stuur je een email naar info@beachsportnop.nl waarin je aangeeft voor welke training je je op wilt geven. Er kunnen maximaal 24 deelnemers per categorie meedoen!

 

Belangrijke data

Andere belangrijke data voor dit seizoen zijn de volgende:

·          Zaterdag 15 juni – Junior BeachCircuit

·          Zaterdag 22 juni – King & Queen toernooi

·          Weekend 28/29 juni – Beachvolleybal circuit Ameland. Het lijkt ons leuk om hier met een groep vanuit de Polder aan deel te nemen! Mocht je ook interesse hebben, schiet dan even één van ons aan, of stuur een email naar info@beachsportnop.nl.

 

Gala Beachvolleybal Smash Plus 6

Wil jij ook je eigen beachvolleybal mee naar het strand deze zomer? Dat kan! Binnenkort is deze beachvolleybal bij ons te verkrijgen voor €35,-.

  

Lidmaatschap/ veldhuur

Leden van BeachSportNOP kunnen onbeperkt gebruik maken van de accommodatie wanneer een veld is gereserveerd via de website.

Ben je nog geen lid, maar heb je wel zin in een gezellige en sportieve zomer op de velden van BeachSportNOP? Lid worden kan via deze link naar onze website https://www.beachsportnop.nl/lid-worden/. Vul het inschrijfformulier in en stuur het naar info@beachsportnop.nl. Tijdens de openingsdag en de trainingen kun je je ook bij ons opgeven.

Kosten voor het lidmaatschap zijn € 15,- voor de jeugd en €25,- voor senioren per seizoen. Was je vorig jaar al lid, dan wordt zonder tegenbericht (via de mail voor 1 mei) je lidmaatschap automatisch verlengd.

Ook niet leden kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Velden kunnen gehuurd worden per dag(deel) of, in overleg, op vaste dagen en/of tijden.

 

Versterking gezocht!

Lijkt het je leuk om ons te helpen bij het organiseren van activiteiten, het meedenken over de invulling van het seizoen of andere zaken die achter de schermen plaatsvinden? Dan zijn we op zoek naar jou! We kunnen nog wel wat versterking gebruiken, reacties zijn welkom via info@beachsportnop.nl of je kunt één van ons ook persoonlijk aanspreken.

 

 

We hopen jullie te zien op 4 mei bij de opening van het beachseizoen 2019! Of natuurlijk bij één van de andere activiteiten, trainingen, toernooien of bij het vrij spelen.

 

Wij kijken uit naar een sportieve, gezellige zomer. Hopelijk tot gauw!

Namens BeachSportNOP,

Harry Binnenmars

Wilma Guldenmond

Piet Kleine

Rik Klaasen

Belinda van Sluijs

 

Maritha van Overbeeke

 


 

Hier is onze laatste nieuwsbrief voor de start van het nieuwe beachseizoen!

 

Op zaterdag 28 april gaan we weer los. Hopelijk tot dan!

 

Download
Nieuwsbrief voorjaar 2018
Nieuwsbrief voorjaar 2018.pdf
Adobe Acrobat document 773.1 KB
Download
De nieuwe nieuwsbrief staat weer online !
Nieuwsbrief Beachsportnop zomer 2017.doc
Microsoft Word document 2.3 MB
Download
Download hier onze 2e nieuwsbrief.
nieuwsbrief najaar 2016.pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB

Download hier onze 1e nieuwsbrief !

Hierin alle informatie over de activiteiten die deze zomer worden georganiseerd!

Download
Nieuwsbrief Beachsportnop nl zomer 2016.
Microsoft Word document 443.3 KB

Genoten van het heerlijke beachweer. De organisatie kijkt terug op een geslaagd openingstoernooi!!

 

Het beachvolleybal heeft er weer 13 nieuwe trainers bij via de trainerscursus op de velden van BeachsportNOP!

 


16-04-2016 Gereedmaken van de velden

Nadat al eerder de afdekking was verwijderd zijn deze zaterdag de rails voor de eerste reclameborden geplaatst. Komend weekend worden de velden verder opgebouwd zodat alles klaar staat voor het openingstoernooi op zaterdag 30 april. De weken daarna kan er tot eind september weer volop gebruik worden gemaakt van de beachvelden.

 

15-04-2016 Levering bankjes

 

Op 15 april konden de bankjes voor  bij de velden worden afgehaald. De in totaal zes stuks steigerhouten bankjes zijn gemaakt door de zorgboerderij “Groeizaam” die hiermee zeer knap vakwerk heeft geleverd. Door de aanwezigheid van de bankjes is er nu aan beide kanten van het net bij elk veld een zitgelegenheid voor de spelers.

 

10-10-2015 Afbouw van de velden en afdekking van de accommodatie.

Na een zonnig seizoen waarin sinds juni 2015 al volop gebruik is gemaakt van de nieuwe beachvelden zal op zaterdag 10 oktober de velden worden afgebroken en het zand worden afgedekt door het aanbrengen van steigerdoek. De afdekking is een bescherming gedurende de wintermaanden tegen bladeren en andere onhebbelijkheden. De afdekking is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage via het Rabo coöperatiefonds en met behulp van één van de sponsoren van Vovem'90 Zeilmakerij Lampe. Vrijwilligers zijn van harte welkom, vele handen maken licht werk.

18-09-2015: Opening van de velden

Tijdens het door Vovem'90 georganiseerde business event in kader van het 25 jarig bestaan van Vovem'90 worden de beachvelden officieel geopend met medewerking van oud volleybal international Bas van der Goor en de directeur van de aannemer van de locatie Jan Smit van Knipscheer. De naam zal worden onthult met behulp van een groep jeugdleden van Vovem'90. Vooraf aan de opening is de accommodatie open voor de jeugdleden vanaf 19:00 uur. Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom. De openingshandeling zelf is om 20:00 uur.